Περιπατητική Φιλοσοφική Σχολή «Στα μονοπάτια των Ανθρώπων»-Νέος περίπατος στις 7/2/2016

inv1

Η Κίνηση Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ συνεχίζει την κοσμική της δράση, οργανώνοντας μηνιαίες , ανοικτές συναντήσεις, με φιλική και φιλοσοφική διάθεση, στις οποίες είστε όλοι καλεσμένοι. Την Κυριακή, 7/2/2016, θα συναντηθούμε περί τις 10.30, μετά τη Θεία Λειτουργία, στο εκκλησάκι του Αγ. Φιλίππου στην οδό Αδριανού στο Θησείο, απ’ όπου θα κινηθούμε στον ευρύτερο χώρο της Αρχαίας Αγοράς. Το θέμα που θα συζητηθεί είναι: «Η διαχείριση του λόγου». Εισηγητής ο Ευθύμης Στίγγας.

inv2

Η ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ-Κίνηση Οργανικότητας, μια δυναμική οργάνωση ενεργών πολιτών, αποτελεί μια συνειδητή συλλογική συνέργεια, για δημιουργική εκμετάλλευση της «κρίσης» και μετατροπής της σε ευκαιρία για συνειδησιακή αναβάθμιση. Αποτελεί την Ελληνική μας πρόταση, βουτώντας στα καθαρά νερά της εθνικής μας παράδοσης και πνευματικότητας, για την ίδρυση της Ελληνικής μας ΚΟΣΜΟΠΟΛΗΣ, ένα φωτεινό υπόδειγμα συνειδητότητας, πολιτειότητας και κοσμιότητας, προς όλον τον Κόσμο!
Την Κυριακή περιμένουμε όλους τους φίλους να ανταλλάξουμε ιδέες, να σφίξουμε χέρια, να γίνουμε περισσότεροι, να στηρίξουμε ιδέες και δράσεις! Μόνο έτσι η Ελλάδα κι ο Κόσμος θα σηκωθεί ψηλά … Τεράστιο έργο!
Όπως όλα τα κύτταρα, τα όργανα κι οι λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού ενεργοποιούνται στο μέγιστο βαθμό κατά τη φάση , που ο άνθρωπος περπατά, συνεργαζόμενα αρμονικά για να επιτύχουν την διατήρηση της ορθής στάσης, της ισορροπίας του σώματος και την προώθηση της κίνησης ενάντια στις δυνάμεις της βαρύτητας, λόγο για τον οποίο κι οι φιλοσοφικές συζητήσεις ήταν προτιμητέο να γίνονται εν κινήσει, έτσι και οι άνθρωποι – κύτταρα των κοινωνιών μαθαίνουν από το θείο πρότυπο , πώς μπορούν να παράγουν αντίστοιχης ποιότητας συλλογικό έργο. Συνεργαζόμενοι αρμονικά, αντιστεκόμενοι συνεργατικά στις δυνάμεις της κοινωνικής βαρύτητας, διατηρώντας την κοινωνικά ορθή στάση, την ισορροπία κι αρμονία στις σχέσεις μεταξύ τους.

 

Collage

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s