ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ – Διάλεξη Πέτρου Καψάσκη <>

Κίνηση Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ έχοντας πλήρη επίγνωση των κρίσιμων συνθηκών , που διανύει ο Ελληνισμός κι η Ανθρωπότητα ως σύνολο, που μας οδηγούν όλους προ των ευθυνών μας να επιλέξουμε μεταξύ είτε του χάους κι ενός άλματος στο κενό, είτε της επιστροφής μας στην οδό της αρετής και των αρχών του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, αναλαμβάνει ενεργά το μερίδιο της ευθύνης της για τη διαμόρφωση του παρόντος και του μέλλοντος.

Πέραν των ήδη υφισταμένων προγραμμάτων της, όπως οι Φιλοσοφικοί μας Περίπατοι, που ήδη λειτουργούν σε μηνιαία βάση κι η Εκπαιδευτική μας Ακαδημία, αρχικά με μαθήματα πολιτικής προστασίας, διάσωσης, πρώτων βοηθειών κι επιβίωσης, που κάνει την έναρξή της τον Απρίλιο, ξεκινά και μία σειρά αφυπνιστικών διαλέξεων, ανά την Ελλάδα.

Η αρχή θα γίνει την επόμενη Τετάρτη, 9/3/2016, περί τις 18.30 ακριβώς, στον πολυχώρο ΟΝitON  ALL DAY LOUNGE, στη Λ. Κηφισίας 222 και Δροσίνη 3, στην Κηφισιά.

Ομιλητής θα είναι ο Πέτρος Καψάσκης * με θέμα: »Η δημιουργία Πολιτισμού ως αντίσταση στην Παρακμή».

Κάντε κλικ για επιλογές

Οι εκδηλώσεις και  συναντήσεις μας είναι όπως πάντα μοναδικές ευκαιρίες γόνιμου διαλόγου, ειλικρινούς επικοινωνίας κι εις βάθος καλλιέργειας, όλων όσων αναζητούν ένα δρόμο αληθείας κι ουσίας, για τη διέξοδο από κάθε τεχνητό αδιέξοδο.

Η παρουσία φίλων κι η κοινοποίηση της παρούσης, θα αποτελέσει μεγάλη μας χαρά. Το έργο της αφύπνισης κι ενεργοποίησης είναι συλλογικό κι αποτελεί απόδειξη του βαθμού συνείδησης κι ενότητας, που έχουμε επιτύχει εντός του μεγάλου Οργανισμού της Ελλάδας.

* Ο Πέτρος Καψάσκης γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά κατάγεται από τη Ζάκυνθο, όπου η οικογένειά του εγκαταστάθηκε περί τα 1534. Εν συνεχεία φοίτησε στο Ιταλικό Γυμνάσιο της Ρώμης «Βιτόριο Αλ-Φιέρι» και συνέχισε το Λύκειο στο διεθνούς φήμης Ιταλικό Ινστιτούτο Μαρία Μοντεσσόρι της Ρώμης. Κατόπιν εισήχθη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε την πρακτική του στο Υπουργείο Εξωτερικών και τη Διπλωματική Ακαδημία. Εν συνεχεία , αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, μετεκπαιδεύθηκε στο Λονδίνο στο Τμήμα της Γεωπολιτικής και Ασφάλειας του Royal Holloway University of London. Σήμερα βρίσκεται στην Αθήνα, όπου θα συνεχίσει με το διδακτορικό του στην Πολιτιστική Διπλωματία.

Με εκτίμηση

Για την Κίνηση Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ

Ο Πρόεδρος                                     Οι Έφοροι

Κυριάκος Κόκκινος                      Ευθύμης Στίγγας  

                                                             Κωνσταντίνος Βρούστης

                                                               Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s