Ορεινή συνεκπαίδευση ΚΕΑΠ, Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων και Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ

cropped-cosmopolis-1.jpg

 

Την Κυριακή, 22 Μαϊου 2016 από 9.30 έως 12.30 περίπου, θα λάβει χώρα συνεκπαίδευση των μελών και φίλων των ΚΕΑΠ, Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων και του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ (ως μέρος των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ) στην περιοχή της Βαρυμπόπης. Το πεδίο και τη διαδρομή μπορείτε να τα δείτε εδώ

Το πρόγραμμα περιέχει επίδειξη στοιχειώδους χρήσης πυξίδας και κανόνων προσανατολισμού, ορεινή πορεία 5 περίπου χιλιομέτρων και βασικές αρχές καταρρίχησης.

Η πορεία αναμένεται να έχει συνολική διάρκεια 1,5 έως 2,0 ώρες, με μέτριο βηματισμό σε μέτρια ανηφορικό περιβάλλον, μέσης έως ήπιας δυσκολίας, κατάλληλη για ανεκπαίδευτους, που θέλουν να εισαχθούν στο άθλημα της ορεινής πεζοπορίας και να αντλήσουν τα οφέλη της επαφής με τη φύση σε συνεργασία με ομάδες των Ειδικών Δυνάμεων, ενώ άλλη μία ώρα αναμένεται να διαρκέσει η επίδειξη και συμμετοχή για τους πιο εξοικειωμένους στην καταρρίχηση. Ο καταρριχητικός εξοπλισμός θα εξασφαλισθεί από τα μέλη των ΚΕΑΠ.

Απαραίτητος ατομικός εξοπλισμός: Ρούχα πεζοπορίας ελαφρά , υποδήματα κατάλληλα με προστασία αστραγάλου, καπέλο, νερό, ελαφρά τροφή, όσοι διαθέτουν πυξίδα ή χάρτη της περιοχής για ατομική άσκηση προσανατολισμού κι ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο ανάλογα με την ατομική περίπτωση.

Η συνάντηση των συμμετεχόντων θα γίνει στην ταβέρνα Λεωνίδας στη Βαρυμπόπη αυστηρά μέχρι τις 09.00. Το σημείο με το χάρτη μπορείτε να το δείτε εδώ.

Δηλώσεις συμμετοχής με μήνυμα e-mail στο cosmopolis.organicity@gmail.com .

Είναι αυτονόητο ότι λόγω της κινδυνώδους φύσης της δραστηριότητας ο συμμετέχων φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την εθελοντική συμμετοχή του σ’αυτήν , όντας υγιής και σε θέση να συμμετάσχει χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την υγεία του, παραιτούμενος, με την αποστολή του μηνύματος, πάσης αξίωσης για οιοδήποτε ζημιογόνο προς αυτόν συμβάν κατά τη διάρκειά της, κατά οιουδήποτε των ανωτέρω φορέων, εκπροσώπων και μελών τους. (Τη δήλωση αυτή παρακαλείσθε να την αντιγράψετε και στείλετε με το μήνυμά σας για συμμετοχή).

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s