Από τη διάλεξη του καταπληκτικού ορειβάτη Σωτήρη Σκεύη, στα πλαίσια της Ακαδημίας του Κοσμόπολις

Η Ακαδημία ανάπτυξης της προσωπικότητας του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ οργάνωσε την Τετάρτη, 21/12/2016, στον Πολυχώρο «Διέλευσις», επί της οδού Λέσβου 15 και Πόρου στην Κυψέλη, μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του δεινού ορειβάτη Σωτήρη Σκεύη με θέμα : «Η επίτευξη των υψηλών στόχων, ένα μάθημα ζωής».

cv

Στη διάλεξή του ο Σωτήρης Σκεύης,  μοιράστηκε μαζί μας με τον ιδιαίτερα γλαφυρό και ζωντανό του τρόπο, πολύτιμες εμπειρίες και βιώματα από τις ορεινές κι … υψηλές του κατακτήσεις, τις περιπέτειες, κινδύνους, εφόδια και διδάγματα ζωής, που αποκόμισε κατακτώντας τις ψηλότερες κορυφές του κόσμου!

 

Η διάλεξή του υπήρξε μία συνεισφορά μας στη διαμόρφωση προσωπικοτήτων ανθρώπων ικανών να θέσουν τους δικούς του σωστούς κι υψηλούς στόχους ζωής και να τους πετύχουν.

Επακολούθησε μια ιδιαίτερα εποικοδομική συζήτηση, που συνέδεσε την ορειβασία, όπως κι όλες τις συναφείς δραστηριότητες του ανθρώπου, με την κοινή μεθοδολογία στοχοθέτησης, εκγύμνασης και ενεργοποίησης για την επίτευξη στόχων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Σωτήρη Σκεύη και στους φιλόξενους ιδιοκτήτες κι εθελοντές του ΔΙΕΛΕΥΣΙΣ Σωτήρη Οικονόμου και Χρυσάνθη Κορνηλίου για τον ανθρώπινο και δημιουργικό χώρο, που έχουν διαμορφώσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s