Καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα!

Καλημέρα φίλοι και φίλες.

%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%b2%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%bb%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b9%cf%83%ce%b7%cf%83

Με το φως το νοητό και τη θέρμη της αγάπης του Κυρίου μας, ας κάνουμε, παρέα, μία νέα αρχή, μία νέα κοινή πορεία για ένα καλύτερο Κόσμο, με πραγματική ελπίδα ευτυχίας κι ευημερίας για όλους.

Δεν είναι ουτοπία κι εξαρτάται από τον καθένα μας, να βάλει το λιθαράκι στη θέση του, καθώς έκαστος των ανθρώπων έχει τη μοναδική κι αναντικατάστατη θέση του στην εκπλήρωση του Θείου σχεδίου για τη δημιουργία και τον άνθρωπο.

Μπορούμε να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μετά τα Χριστούγεννα με χαρά, πνεύμα φωτεινό και καρδιά καθαρή κι ένθερμη.

Μπορούμε να κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές, που δεν κοστίζουν χρήματα, αλλά είναι υπερπολύτιμες.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε και να προβάλλουμε καλές σκέψεις για τους γύρω μας, εκεί που είμαστε γεμάτοι πικρόχολη κριτική, θα μπορούσαμε να εκφράσουμε μία κρυμμένη αλήθεια – όπως ένας καλός φίλος μου πρότεινε κι έκανε πράξη πρόσφατα – στους ανθρώπους που έχουν αξία για μας, θα μπορούσαμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας , ώστε κανένας άνθρωπος, που έρχεται σε επαφή μαζί μας να μην φεύγει με αίσθηση ψυχρότητας κι απόστασης, αλλά αντίθετα να αντλεί αυτό που έχει ανάγκη από τη θέρμη της ψυχής μας. Μια θέρμη, που η πηγή της είναι άνωθεν εκπορευομένη και γι’ αυτό εκχέει ανεξάντλητο ΥΔΩΡ ΖΩΝ!

Κανένας άνθρωπος μόνος του στην αντιμετώπιση της ζωής. Όλοι μαζί στον κοινό αγώνα να σχηματίσουμε τη συνειδητή θεανθρώπινη οργανική κοινωνία, την Εκκλησία των Κλητών, που αποδέχθηκαν πρόθυμα την κλήση και με χαρά πορεύονται το ανηφορικό μονοπάτι.

Σας εύχομαι κάθε χαρά και διαρκή Χριστούγεννα, στα σώματα, στις ψυχές, τα πνεύματα και στις πράξεις όλων μας!

%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%b2%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%bb%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s