Περιπατητική Φιλοσοφική Σχολή της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ «Στα Μονοπάτια των Ανθρώπων»- 5/2/2017 στο Δημόσιο Σήμα Κεραμεικού

Περιπατητική Φιλοσοφική Σχολή της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ «Στα Μονοπάτια των Ανθρώπων»- 5/2/2017 στο Δημόσιο Σήμα Κεραμεικού

Συζήτηση με θέμα «Επιβίωση – Η τέχνη που οφείλουν να γνωρίζουν όλοι οι άνθρωποι», με εισηγητή έναν καταπληκτικό ερευνητή κι άνθρωπο της νόησης, της θέλησης και της δράσης, τον Σταύρο Πάτρα.

12715558_111852905869685_4528537974951552013_n

Μη χάνετε τις μοναδικές μας συναντήσεις, όπου αναδεικνύεται η αληθής οργανική διασύνδεση των ανθρώπων, όπου μοιραζόμαστε γνώσεις, εμπειρίες και βαθιά βιώματα, όπου τα άτομα γίνονται πρόσωπα και οι πολλοί συνδέονται στη συλλογικότητα, ένα βήμα τη φορά προς την ενότητα, την συνεχή πορεία επιστροφής στη ΜΟΝΑΔΑ!

Κι όπως πάντα σε ιδιαίτερα μέρη δύναμης και ενέργειας, με σημαντική ιστορική και δονητική αποτύπωση.

Το Δημόσιο Σήμα, το νεκροταφείο των επιφανών κι ηρώων Αθηναίων πολιτών, εκατέρωθεν του Ηριδανού, του ποταμού, με πηγές από το Λυκαβηττό, με την Ιερή Πύλη προς την Ιερά Οδό των Ελευσινίων και των Παναθηναίων, που εσωτερικά οδηγούσε στην Ακρόπολη και εξωτερικά στην Ελευσίνα. Δίπλα από την Αγία Τριάδα το Δίπυλο, η Πύλη που μέσω του ΔΡΟΜΟΥ οδηγούσε στην Ακαδημία του Πλάτωνα. Ζωντανές μνήμες κι ισχυρές δονήσεις σε μία Ιερή Πόλη, που ενώ τα πάντα είναι Ζωντανά, οι πολλοί εξακολουθούν να την αγνοούν!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s