Συμμετοχή του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ σε εκδήλωση κατά της Βίας!

Ο Σύλλογος Γυναικών ΙΩΝΙΔΕΣ οργανώνει εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των Γυναικών, την Παρασκευή, 24/11/2017, στις 18.30, στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου Ραφήνας, με τίτλο: «Έχεις τη Δύναμη. Πες όχι στη Βία».

23757723_1740637939288251_139690778_o

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών-Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων και του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Την εκδήλωση τιμούν με την παρουσία, τη γνώση, τα βιώματα και την εμπειρία τους εκλεκτοί επιστήμονες, που αναφέρονται αναλυτικά στην σχετική πρόσκληση – πρόγραμμα, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ και Δικηγόρος Κυριάκος Κόκκινος, ο οποίος θα μιλήσει για το θέμα: «Περπατώντας στους δρόμους της Βίας με ΑΣΦΑΛΕΙΑ! Μία Οδός Οργανικότητας»!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΙΩΝΙΔΩΝ ΚΑΤΑ ΒΙΑΣ

Η παρουσία όλων σας θα αποτελέσει χαρά για εμάς και ένδειξη ότι η κοινωνία μπορεί πράγματι να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και με ενωτικό τρόπο όλα τα φαινόμενα βίας, που απειλούν την ποιότητα της ζωής μας!

Σας καλούμε να παραστείτε όλοι σας με τους συγγενείς και φίλους/ες σας.
Η περαιτέρω προώθηση και κοινοποίησή της εκδήλωσης και όλων γενικά των δράσεών μας θα μας βοηθήσει να δυναμώσουμε το μήνυμα της ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑΣ μεταξύ των ανθρώπων και των συλλογικοτήτων τους, που αποτελεί την ιδιαίτερη σφραγίδα μας στον Κόσμο!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s