Ο Κυριάκος Κόκκινος, ως Πρόεδρος του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ μίλησε στη διημερίδα πολιτικής προστασίας

Σήμερα, 11/5/2018, ξεκίνησε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου η μεγάλη γιορτή – διημερίδα του εθελοντισμού, με αντικείμενο την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και τίτλο “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ”.

Την όλη εκδήλωση οργάνωσε το Ινστιτούτο Διαχείρισης Φυσικών και Ανθρωπογενών Καταστροφών, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και με τη συμμετοχή 80 φορέων παροχής υπηρεσιών πολιτικής προστασίας με συμμετοχή και της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ.

Την πρώτη ημέρα ο Κυριάκος Κόκκινος, Δικηγόρος και Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, εισηγήθηκε το θέμα: «Η ιδέα της Οργανικότητας ως καταλύτης πολιτικής προστασίας».

Οι ομιλίες συνεχίστηκαν και την 12η/5/2018, ενώ από 24 έως 28/5/2018 θα λάβουν χώρα παρουσιάσεις και εκπαιδεύσεις στα αντικείμενα πολιτικής προστασίας στο Δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Όλοι όσοι έχουν ενδιαφέρον για τον κόσμο που όλοι μας συνδιαμορφώνουμε καθημερινά, με τη στάση και τις επιλογές μας και μπορούσαν, ήταν παρόντες!

Τους ευχαριστούμε! Για τους υπόλοιπους ελπίζω την επόμενη φορά!

Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s