Η αέναη σχιζοφρένεια των Ελλήνων!

Το 1940 ενωμένοι οι Έλληνες αντιμετώπισαν τις προκλήσεις του κακού και μεγαλούργησαν! Μετά το πέρας του πολέμου αντί να δρέψουν τους γλυκείς καρπούς της ειρήνης , έπεσαν θύματα των όσων αρνητικών στοιχείων της φύσης μας κουβαλάμε από το μακρινό μας παρελθόν!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Ο δολερός διχασμός μας έσυρε σε νέο αδελφοκτόνο αιματοκύλισμα και με μια κλωτσιά χύσαμε την καρδάρα με το γάλα. Έκτοτε οι Έλληνες ποτέ δεν ξεπέρασαν τις εμφυλιοπολεμικές τους μνήμες και μηχανικές λειτουργίες και μέσω αυτών πορεύονται ως σήμερα με ένα βήμα μπρος και δύο πίσω. Κι οι εξουσιαστές έμαθαν πώς λειτουργούμε και μας χειρίζονται αριστοτεχνικά. Ξέρουν πώς να μας διασπούν και να μην μας αφήνουν να ενωθούμε, γιατί αν αυτό συμβεί, ξέρουν ότι μπορεί να επαναλάβουμε το θαύμα. Έτσι μας ρίχνουν στο λάκκο με τις ιδεολογικές πλάνες για να χωριστούμε σε πάντα διασπαστικά κι ανουσίως αλληλοσυγκρουόμενα κόμματα, για να μην μπορούμε να αναγνωρίσουμε ότι πίσω και πέρα από τις όποιες διαφορές υπάρχει ένα ανώτερο και κυρίαρχο κοινό συμφέρον. Μας δελεάζουν με την ικανοποίηση της ιδιοτέλειας, της απληστίας, της οκνηρίας , του εγωισμού και του φθόνου!

Αποτέλεσμα τέτοιων χειριστικών μεθοδεύσεων των εξουσιαστών είναι για παράδειγμα ότι την παραμονή της εθνικής επετείου το κρατικό κανάλι επέλεξε να προβάλει ντοκυμαντέρ όχι για την ενωμένη αντίσταση και το έπος του 1940 αλλά για το ντροπιαστικό και αιματοβαμμένο εμφύλιο, που επακολούθησε!

Τέτοιες προπαγανδιστικές, εθνοκτόνες και μηδενιστικές μεθοδεύσεις ευθύνονται για την προσβλητική απαγόρευση της Περιφέρειας Αττικής, του γνωστού για το σκληρό αντεθνικό του πυρήνα Σύριζα, στο Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων να συμμετάσχει στην παρέλαση στον Πειραιά, μαζί με δεκάδες άλλα σωματεία! Μπορούμε να προσφέρουμε στους κινδύνους του έθνους, σε φωτιές, πλημμύρες και σεισμούς, αλλά δεν μας επιτρέπεται η παρέλαση!

Δικαίως γιατί αυτοί γνωρίζουν το ιδιαίτερο συμβολικό βάρος των ΟΥΚ , την αγάπη κι ελπίδα των Ελλήνων προς τους ανιδιοτελείς κι ενεργούς πολίτες του!

Δικαίως γιατί αυτοί παλεύουν να διαιρέσουν και πολυδιασπάσουν το λαό κι αδύναμο να τον ελέγχουν , ενώ εμείς να τον ενώσουμε, να του δώσουμε αυτό που δικαιούται, ελευθερία, ενότητα, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη, ευημερία για όλους!

Τέτοιες σκοτεινές , αντικοινωνικές και ανελεύθερες νοοτροπίες ευθύνονται για τα σκισμένα λάστιχα και σέλες αυτοκινήτων και μοσυκλετών των μελών μας που παρήλασαν σήμερα σε όμορο δήμο…

Οι κουκουλοφόροι καταδότες της κατοχής ξεπήδησαν από το θλιβερό 1940 και ζηλεύοντας το έργο των προκατόχων τους επιχειρούν να τρομοκρατήσουν το λαό, μην τυχόν σηκώσει κεφάλι, ενωθεί και απελευθερωθεί επιτέλους!

Το φίδι είχε πάντα πολλά κεφάλια κι αν θέλουμε να κοπούν , θα το κάνουμε όλοι οι Έλληνες μαζί.

Θαρσείτε αδελφοί ότι εις το όνομα του Κυρίου νενίκηται ο κόσμος!

Κυριάκος Κόκκινος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s