Η μεθοδευμένη επίθεση στους Έλληνες Εφέδρους!

Κυριάκου Κόκκινου
Δικηγόρου-Προέδρου Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ-Αντιπροέδρου Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων
Σε συνέχεια της σύντομης δήλωσής μου στο Star, μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση στις άναρθρες “κραυγές” των εντεταλμένων της νέας τάξης, προς εκφοβισμό των αντιμετωπιζομένων ως “μαζών” , πολιτών, που επιμένουν να αγαπούν την πατρίδα τους και υβρίζονται ως δήθεν “φασίστες”!
Πολλοί αναζητούν “ζουμερά” θέματα για να σκανδαλίσουν τους Έλληνες και τη γειτονιά του κόσμου μας, αλλά δεν βρίσκουν αφορμή σε όσα εμείς πιστεύουμε και εφαρμόζουμε στο βίο μας!
Λαμβάνω αφορμή για το παρόν τα δεκάδες συντονισμένα, δυσφημιστικά και παράνομα με βάση τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αλλά και τον ίδιο τον αντιρατσιστικό νόμο, που ευθέως παραβιάζουν, δημοσιεύματα, περί της δήθεν παρέλασης εφέδρων σε όλη την Ελλάδα κι ιδίως στο Δήμο Αργυρούπολης και Ελληνικού, που τυγχάνουν δήθεν ακροδεξιοί και φασίστες, με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς μαζικής ηθικής εξόντωσης, όσων συμμετέχουν ειρηνικά και με διάθεση προβολής των εθνικών αξιών τους και απόδοσης τιμής στα πρότυπα της Ελληνικής μας Ιστορίας, που ενώνουν όλους του Έλληνες.
Έφθασε η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης κα Μαρία Γιαννακάκη να ζητήσει εσπευσμένα την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου για τη συμμετοχή στην παρέλαση των εφέδρων, σαν να πρόκειται περί εγκλήματος!!! Σαν να μην πρόκειται περί ανθρώπινου δικαιώματος συμμετοχής σε μία πανεθνική εκδήλωση ιστορικής μνήμης και ενότητας, όπου όλοι οι Έλληνες, χωρίς εξαίρεση, θα έπρεπε να καλούνται να συμμετάσχουν!
Χωρίς ταυτόχρονα καμμία θεσμική ευαισθησία προς τους παρανομούντες ακτιβιστές, που προωθώντας τη δική τους θολή “επανάσταση” προς μία κοινωνία ανελευθερίας και αδυναμίας έκφρασης οιασδήποτε διαφορετικής άποψης, εξυβρίζουν, απειλούν προπηλακίζουν, καταστρέφουν ιδιωτική και δημόσια περιουσία και απειλούν με άσκηση ένοπλης βίας τους Έλληνες πατριώτες, είτε με αφορμή την παρέλαση είτε άλλων συναφών εκδηλώσεων φιλοπατρίας!!! Αυτοί για το σύστημα αυτό άσκησης εξουσίας είναι “φίλα προσκείμενοι”, τους κλείνουν το μάτι και τους χαϊδεύουν την πλάτη! “Εχθροί” τους είναι όσοι αγαπούν την πατρίδα τους και το δείχνουν, όσοι αναρτούν τη σημαία , τη φορούν με περηφάνια, όσοι τραγουδούν τον εθνικό ύμνο και εμβατήρια για τη Μακεδονία, γιατί βεβαίως αυτά θέλουν να τα εξαλείψουν, χάριν δημιουργίας μιας ανθρωπότητας μαζικοποιημένων ανδρεικέλων, στερουμένων νόησης, ψυχής και εθνικής ταυτότητας κοπαδιών καταναλωτών!
42688806_10217795727224236_8676917626888257536_n
Η φιλοπατρία όμως φίλοι μου δεν αποτελεί μια τεχνητή επινόηση. Είναι αρετή και πανανθρώπινο δικαίωμα και ως τέτοιο αποτελεί απαραίτητο στάδιο αρμονικής συνύπαρξης των λαών και όχι απειλή ή εμπόδιο αυτής. Αποτελεί μία φυσική έμφυτη αρετή όλων των ανθρώπων και σε καμμία περίπτωση δεν ταυτίζεται με φανατισμούς και ακρότητες. “Ελευθερία ή θάνατος” το σύνθημα των επαναστατών του 1821, “patria o muerte” (πατρίδα ή θάνατος) και το σύνθημα του Τσε Γκεβάρα!
Όσοι όμως από την άλλη προωθούν τέτοιες στρεβλές ταυτίσεις, αυτό που κάνουν είναι να διασπείρουν στο κοινωνικό σώμα τις πλάνες τους και να ροκανίζουν, από άγνοια ή ηθελημένα και με αίσθημα εθνικής μειονεξίας, τις ρίζες του δένδρου του Ελληνισμού , αλλά και εντός κάθε λαού την αγαθή και αναγκαία συνείδηση εθνικής συλλογικής ταυτότητας. Στην ουσία εγκληματούν κατά του εαυτού τους και της συλλογικής τους ταυτότητας, την οποία αρνούνται, προωθώντας απάνθρωπους σχεδιασμούς υποβάθμισης των ανθρώπων σε ζωώδεις συνθήκες, υπό τις οποίες και ελέγχονται ευκολότερα.
Γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να αγκαλιάσει την ανθρωπότητα ως όλον, χωρίς να έχει προηγηθεί η φυσική αγάπη προς τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά και η αγάπη προς την οικογένεια, τους φίλους, τους συμπολίτες και τους συμπατριώτες του! Καθώς τα όρια αυτής της αγάπης διευρύνονται είναι φυσικό να επεκταθούν σταδιακά σε όλη την ανθρωπότητα και το Σύμπαν, ως υπερβατικό στάδιο της εν Θεώ Ζωής!
Η ιστορία από την άλλη, που τόσο έντονα στοχοποιείται από τους πάσης φύσεως αναθεωρητές χάριν της εξουσιαστικής υποδούλωσης των λαών, δεν αποτελεί παρά το ανάλογο της ατομικής μνήμης του ανθρώπου εντός της συλλογικότητας κι επομένως ως συλλογική μνήμη αποτελεί απαραίτητο νοητικό εργαλείο σοφίας, σύνεσης κι ειρηνικής συνύπαρξης, χάριν της ευημερίας τόσο των μερών , όσο και του όλου, ήτοι του πανανθρώπινου οργανισμού!
Υπάρχει λόγος όμως που τα πάσης φύσεως παπαγαλάκια, που χαρακτηρίζονται από νοητική υστέρηση, ιδεοληπτική μονομανία , κεκρυμμένο φασισμό , ανελεύθερη ψυχοπνευματική ταυτότητα και επιλεκτικό δικαιωματισμό, έπιασαν δουλειά , με αφορμή την παρέλαση των εφέδρων! Το κάνουν άλλωστε με κάθε αφορμή και αν δεν υπάρχει αφορμή, τα όργανα των σκοτεινών προπαγανδιστικών τους μηχανισμών, την φτιάχνουν και την εφευρίσκουν…
Μηχανισμοί που δρουν συντονισμένα ως απέδειξε η ετοιμότητά τους να σηκώσουν ένα ανύπαρκτο ζήτημα, ως είναι η παρέλαση των εφέδρων, να το διαστρεβλώσουν ταχύτατα και να κινητοποιήσουν θεσμούς και φορείς σε όλο το φάσμα της κοινωνίας και πολιτείας στα πλαίσια μία επιχείρησης διασποράς ψευδών ειδήσεων, ως είναι η δήθεν ταύτιση των εφέδρων και των εθελοντών πολιτικής προστασίας με ακραίες ιδεολογίες. Άλλωστε η ιστορία και πορεία ενός ή λίγων συμπολιτών μας, ακόμη και αν θεωρηθεί ότι συνδέεται με λάθη ή ακρότητες, δεν μπορεί να δικαιολογεί το μαζικό κακοχαρακτηρισμό και την απόρριψη όλων!
Αυτό που βιώσαμε όλοι μας τις τελευταίες ημέρες είναι μια επιχείρηση πλύσης εγκεφάλου , που πλέον έχει τα χαρακτηριστικά μία παράνομης και αντισυνταγματικής κατατρομοκράτησης των ελεύθερων πολιτών! Κάτι που συνηθίζουν να πράττουν “κοινωνικοί”, “κομματικοί” και διαπλεκόμενοι “κρατικοί” μηχανισμοί τα τελευταία χρόνια, πάντα κατ’ εντολή των πλέον επικίνδυνων και ύποπτων για κάθε δημοκρατία αφανών “εντολέων” τους, προωθώντας και καλλιεργώντας έναν εδώ και δεκαετίες, δρώντα παράνομα, ακτιβισμό. Έναν ακτιβισμό, που έχει διαρκώς ένα διεθνιστικό πρόσημο, όχι χάριν της ειρήνευσης και ευημερίας των λαών, αλλά χάριν διαιώνισης της σύγκρουσής τους, έναν ακτιβισμό ανάπηρο και μονομερή, που χαίρει “εκτιμήσεως” όμως από μεγάλη κατηγορία ΜΜΕ και δημοσιογράφων, που σιτίζονται στο διεθνιστικό πρυτανείο και μονοπωλούν τη δημοσιότητα , ορίζοντας την ατζέντα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού στο δημόσιο χώρο! Ένας ακτιβισμό, που αν και αποτελεί μία μικρή μειοψηφία κατόρθωσε να επιβληθεί λόγω οργάνωσης και διαπλοκής του με ισχυρά συμφέροντα στην κοινωνική πλειοψηφία, επιβάλλοντας συνθήκες δηλαδή ακραία αντιδημοκρατικές, συνθήκες ανομίας, ανελευθερίας και ακαλαισθησίας σε όλο το φάσμα του δημόσιου χώρου της πολιτείας, στα ακαδημαϊκά ιδρύματα, στους δρόμους και τις πλατείες, στο κέντρο της πόλης, στα ΜΜΕ , επιβάλλοντας τον αντι-πολιτισμό ως μία σύγχρονη μορφή παρέμβασης, εκτροπής και υποβάθμισης του υποκειμένου της Πολιτείας και της Δημοκρατίας, που είναι ο Πολίτης της! Μια μειοψηφία που αν και μονίμως παρανομεί κατά των δικαιωμάτων του Πολίτη, δεν ελέγχεται και αντιθέτως χαίρει μιας μόνιμης και προκλητικής ασυλίας, από τον κρατικό και διεθνιστικό εξουσιαστικό μηχανισμό, με τον οποίο διαπλέκεται, μια και δουλικά τον υπηρετεί, μαζί με μια καταστροφική κυβέρνηση, που εναλλάσσει κομματικά αφεντικά μιας δήθεν Δημοκρατίας, που σκοπό έχουν να επιβάλουν μέσα απόλυτης κοινωνικής χειραγώγησης και όχι να εδραιώσουν την Πολιτεία των ελεύθερων, ενάρετων και ειρηνικά συζώντων Πολιτών! Χειραγώγηση η οποία όπου δεν μπορεί να επιβληθεί με ήπια μέσα, επιβάλλεται ακόμη και με ωμή βία, ως είναι αυτό το οποία ζήσαμε στη διάρκεια της εθνικής μας εορτής, που κατακλύστηκε με επιθετικά και ψευδώς κατασκευασμένα συγκρουσιακά μηνύματα για τους δήθεν ακροδεξιούς εφέδρους, που τόλμησαν να παρελάσουν, μια πασίδηλα παράνομη και αντισυνταγματική επιχείρηση κατάχρησης εξουσίας, επιβολής ενός μαζικού κοινωνικού στιγματισμού, κατατρομοκράτησης και περιορισμού κάθε αντίθετης και ελεύθερης φωνή, που έχει απομείνει να βοά εν τη ερήμω της πολιτικής και της κοινωνίας!
Μαζικές βολές ρίφθηκαν από ΜΜΕ , που υποκριτικά ωρύονται για τη συμμετοχή στην παρέλαση των εφέδρων, δηλαδή για ένα αυτονόητο δικαίωμα κάθε Έλληνα!
Ταυτόχρονα “γνωστοί άγνωστοι” με τις ευλογίες των συντρόφων ελεεινολόγησαν και καταπίεσαν τη συντριπτική πλειοψηφία καταστρέφοντας, παρανομώντας ασύστολα και ατιμώρητα, εδώ και δεκαετίες, φιμώνοντας κάθε ελεύθερη υγιή φωνή, ως γνήσιοι πράκτορες του συστήματος μια σκοτεινής νέας εποχής, χωρίς κανένα από τα τόσο ευαίσθητα ΜΜΕ και δημοσιογραφούντες με μπλοκάκι να ψελλίσουν μισή λέξη!
Αλλά κι οι διορισμένοι Εισαγγελείς υπάκουσαν τόσο άβουλα, άμεσα και πρόθυμα στα παράνομα , αντιδημοκρατικά και ανελεύθερα κελεύσματα των πολιτικών αφεντικών και έβαλαν πλάτη με τη δικιά τους εξουσία, για να ξηλώσουν ό,τι έχει απομείνει από την θλιβερή Ελληνική Δημοκρατία και εθνική συνοχή ! Δέχθηκαν πολιτική παρέμβαση σε ανώτατο επίπεδο για ένα ψευδεπίγραφο ζήτημα, ενώ ο Ελληνικός Λαός και το Σύνταγμά του έχουν δεχθεί επί μια δεκαετία μία λυσσαλέα επίθεση και γενοκτονία, για την οποία η σιωπή τους ΒΟΑ!
Όλοι οι ανωτέρω, θεσμικοί και μη, απεργάζονται να καταπιέσουν τις τελευταίες ελευθερίες και την εναπομείνασα αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού, που αντιστέκεται χωρίς ξεκάθαρο όραμα, σχέδιο και ηγεσία!
Τάγματα εφόδου με κουκούλες χτυπούν, σπιλώνουν, υβρίζουν, οχετολογούν και περιορίζουν κάθε υγιή έκφραση φιλοπατρίας διαστρεβλώνοντάς την σαν δήθεν έκφραση φασισμού και μάλιστα με τις ευλογίες του “κράτους”! Κανείς δεν αναζήτησε ποιοί επικίνδυνοι για την κοινωνία και τη δημοκρατία ήσαν αυτοί, που παρακολουθούσαν τους εφέδρους να παρελαύνουν ειρηνικά, ενώ οι ίδιοι τους έσκιζαν λάστιχα αυτοκινήτων και σέλες μοτοσυκλετών!!! Των εφέδρων που ως ενεργά μέλη της πολιτικής προστασίας ήσαν οι πρώτοι που μπήκαν μέσα στο φλεγόμενο Μάτι και Κόκκινο Λιμανάκι, πριν καν επιχειρήσουν οι δημόσιοι μηχανισμοί, σώζοντας κόσμο, γιατί αυτή είναι η φύση της Εφεδρείας εν καιρώ ειρήνης!!! Αντίθετα οι “σύντροφοι”, έσκιζαν λάστιχα, έκαιγαν Ελληνικές σημαίες, έσπαγαν αγάλματα και φίμωναν τον Ελληνισμό, στον οποίο τίποτα ποτέ δεν προσέφεραν και στην επέτειο του 1940, αντί να εμπνευστούν από τους γίγαντες της Εθνικής Αντίστασης, ζήλεψαν το έργο των τότε δοσιλόγων κουκουλοφόρων και επανέλαβαν το μισητό έργο τους στη σύγχρονη Ελλάδα!
Οι πλέον ανελεύθεροι εκφραστές ενός διεθνιστικού φασισμού επιχειρούν με μια ακραία κατάχρηση εξουσίας μέσω του δημόσιου μηχανισμού να ελέγξουν τα κοινωνικά στρώματα μέσω επιθέσεων γνήσιας τρομοκρατίας, πλύσης εγκεφάλου και άθλιας προπαγάνδας!
Έχει τη δύναμη επιτέλους ο δυναστευόμενος λαός των Ελλήνων να σηκώσει το ανάστημά του και να αντισταθεί;
Η απάντηση στους διαπλεκομένους των πάσης φύσεων αντιλαϊκών μεθοδεύσεων είναι μία και μόνη!
Παλλαϊκή άμυνα κατά της αθλιότητας των μειοδοτών και των πραιτοριανών τους! Ενότητα του λαού, πέραν κομμάτων και τάξεων, διεκδίκηση των αυτονόητων δικαιωμάτων μας πριν ξυπνήσουμε ένα πρωί χωρίς πατρίδα, χωρίς μέλλον, χωρίς φως!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s