Στη μοναδική Σίρλευ Βαλεντάιν του Willie Russel με τη Μπέσσυ Μάλφα σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα

Είναι πραγματική ευλογία η ύπαρξη φίλων πλούσιων σε ψυχοπνευματικά χαρίσματα! Εδώ με ένα μπουκέτο Ιωνίδες στην συγκλονιστική ερμηνεία της Μπέσσυ Μάλφα σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα.

Η Σίρλευ Βαλεντάιν του Willie Russel ζωντάνεψε στα σανίδια του Ριάλτο, σε ένα εκπληκτικό ψυχογράφημα, που μου θύμισε προσωπικές αυτογνωσιακές αγωνίες , βήματα και άλματα!

Ένα έργο που το ζεις ρουφώντας το με τις αισθήσεις, την καρδιά και το νου, με όλο σου το είναι… Σπουδαίος ψυχαναλυτικός οδηγός η Μπέσυ με ένα μοναδικό βάθος και διεισδυτικότητα, που μόνον άνθρωποι που έχουν προηγουμένως καλλιεργήσει το δικό τους έσω κόσμο, απελευθερώνοντας το δικό τους δυναμικό, μπορούν να πετύχουν!

Από καρδιάς ευχαριστίες για μια ευκαιρία ψυχαγωγίας, που τιμά το Ελληνικό θέατρο!

One thought on “Στη μοναδική Σίρλευ Βαλεντάιν του Willie Russel με τη Μπέσσυ Μάλφα σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα

  1. Κυριάκο καλησπέραισως έχεις ήδη μάθει ότι έρχεται το 2ο κύμα ύφεσης. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.Είμαστε ήδη δίπλα στους νέους.Προσωπικός μου στόχος να αναπαράξουν το ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ μοντέλο επιτυχίας γιά προσωπικές επιχειρήσεις 5 γυναίκες 18+. Ισως ξέρεις κάποιες φιλόδοξες που θάθελαν να αλλάξουν το κόσμο και να τον κάνουν καλύτερο, κΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, να χτίσουμε αρχές με συνήθειες επιτυχίας,  να συζητήσω μαζί τους τι ανάγκες θαθελαν να καλύψουν. Το μοντέλο καινοτομικό αναπαραγωγης και πολλαπλασιαμού τζίρων. απελευεθέρωσης χρόνου για να ζήσουν  οι νέες οικογένειες σωστά με τις οικογένειες τους.Η εκπαιδευση ηγεσίας.Η ομάδα ενωμένη με ξεκαθαρο οραμα και με επιρροή. Είχες πει και εσύ ότι ήθελες να κ΄ναεις κάποια κίνηση να εξασφαλ’ισεις καλύτερα το οικονομικό σου μέλλον. Σίγουρα κοιτάζοντας πίσω σε 2/5/1- χρόνια θα ευχόσουν να τόχες κάνει.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΜΥΡΤΙΛΛΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ 11/1/19 530μμ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΨΑ, Συνδέσου με το Χρήστο.Το 2019 πρέπει ΟΣΟΙ έχουν σοφία να προνοήσουν. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, κιοι 50+ να εξασφαλίσουν το αύριο. ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΘΟς ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ. ΕΛΕΝΗ

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s