Ένα μήνυμα προς κάθε συντονισμένο θετικά αποδέκτη!

Ένα μήνυμα προς κάθε συντονισμένο θετικά αποδέκτη , το σύμπαν και τον Κύριο, μια υπόσχεση αναζήτησης αληθινής έμπρακτης αγάπης, βαθιάς πίστης, επιδίωξης ανώτερης πνευματικότητας κι ευδαιμονίας για όλους! Οι αγωνιζόμενες ψυχές επιτυγχάνουν όταν δεν απελπίζονται και επιμένουν, εκεί που επέδειξαν αδυναμία ή αστόχησαν, όταν με επιμονή, πίστη και ελπίδα, ανασταίνονται, σε μια διαρκή επανεκκίνηση, προς το ιερό στόχο! Μετά από κάθε κύκλο που ολοκληρώνεται , μετά από κάθε πτώση, αποτυχία ή σφάλμα, μια επανεκκίνηση ελπιδοφόρα, που μπορούμε να της δώσουμε ουσιαστικό νόημα! Τις μέρες αυτές το αίσθημα της ιερής σκοπιμότητας, της βαθιάς ανασκόπισης και της εδραίωσης μιας ακόμη πιο ισχυρής αποφασιστκότητας για μια ζωή με Θεία Ουσία , επανέρχεται ορμητικά και διεκδικητικά για χρόνο, ενέργεια, καρδιά πρόθυμη και πνεύμα ζωντανό! Καθώς μυστηριακά κονωνούμε με τον αναγεννηθέντα Θεό, θαυματουργικά, συνειδητοποιούμε ότι είναι δυνατή η μετατροπή των πεπερασμένων ατομικοτήτων, σε άπειρης ικανότητας Πρόσωπα, συλλογικής υπόστασης, καθώς καθένας ανοίγεται σε μια μεγάλη αγκαλιά, που τους περιλαμβάνει όλους! Στην υπέρβσση αυτή επιτελείται ο Θείος Γάμος, η αλχημική ένωση και μεταμόρφωση, όπου η πολλαπλότης αναβιβάζεται σε νέο επίπεδο οργανικής ενότητας, όπου οι πολλοί γινόμαστε ένα, πορευόμενοι στον ίδιο ανήφορο!

Καθώς βεβαίως ανοίγουμε καρδιά και πνεύμα στην συμπαντική αγκάλη, αισθανόμαστε τις νύξεις αγκαθιών, από ανθρώπους παραπλανημένους, αρνητικούς κι ίσως τοξικούς. Πονάμε, όταν όμως επιμένουμε να κρατάμε ανοικτή την αγκαλιά, συνειδητοποιούμε μία άλλη Πρόνοια, που μεταβολίζει τις ιδιότητες αυτές, σε Αλήθεια, θετικότητα και θεραπευτική παρουσία για όλους! Από το επίπεδο αυτό η χαρά κι οι καθημερινές στοχεύσεις αλλάζουν αντικείμενο, πνευματικοποιούνται, αλλά ταυτόχρονα κι οι πτώσεις είναι πιο καταστροφικές! Γι’ αυτό, τη χρονιά, που σε λίγο αρχίζει, ας υποσχεθούμε να παραμείνουμε ενεργά συντονισμένοι μεταξύ μας, καθένας ως ενιαίο, μοναδικό και θείο Πρόσωπο, αρμονικά συνδεδεμένοι, σε ισορροπία με τον Κόσμο και σε διαρκή, αδιάσπαστη και νοερή σύνδεση με το Δημιουργό μας και τις άκτιστες ενέργειές Του! Τα Θαύματα είναι πολλά και παντού!

Σημ. Φωτογραφία της λίμνης Δόξα στην Κορινθία, όπου την ερχόμενη Άνοιξη, θα λάβουν χώρα εκπαιδευτικές δράσεις της 2ης Συνάντησης Ολικού Πνευματικού Επαναπρογραμματισμού της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ.

Κυριάκος Κόκκινος – Δικηγόρος – Πρόεδρος Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s