Κοπή της πίτας του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ στους Αγίους Ισιδώρους

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η Κίνηση Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ συνεχίζοντας με συνέπεια μία πορεία κάθαρσης, αναγέννησης κι αφύπνισης καλεί μέλη και φίλους στην κοπή της πίτας μας για το 2020, στο πνευματικό μας κέντρο, στους Αγ. Ισιδώρους του Λυκαβηττού, το Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020, στις 17.45′.
Η συνάντησή μας σύμφωνη με τις αρχές μας, αφίσταται κενών συμβατικοτήτων κι ανούσιων κοσμικοτήτων, στρέφοντας τα έσω όμματα πάντα στη Θεία Ουσία, αναζητώντας μόνον το γνήσιο πνευματικό βίωμα, την επ’ αγαθώ υπέρβαση, την αγαπητική ειλικρινή κοινωνία!
Σε μια τέτοια συνάντηση καλείστε όλοι με χαρά, για να μοιραστείτε την ομορφιά του είναι σας, με όλους μας.
Στο ιερό σπήλαιο άσκησης και προσευχής του Μεγάλου Βασιλείου, θα προσευχηθούμε κι εμείς για δύναμη , φώτιση, αγαθότητα, προστασία και Θεία καθοδήγηση, θα αναγνώσουμε ιδιαίτερα κείμενα και θα ανακοινώσουμε τις βασικές αρχές του Σχεδίου Οργανικής Νευροδικτύωσης του Ελληνισμού και της Ανθρωπότητας, που αποτελεί κεντρικό όραμα του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ!
Σας καλούμε όλους όσους μοιράζεστε τις αξίες του Χριστικού κι Ελληνικού πνεύματος, για να ξεκινήσουμε μαζί μια νέα πορεία αξίας για την πατρίδα και τον κόσμο μας, συλλογική, ανηφορική, ανορθόδοξη ως Ορθόδοξη, πνευματική και ζωογόνο!

ΧΑΡΤΗΣ ΕΔΩ

Κυριάκος Κόκκινος – Πρόεδρος Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s