Κοσμόπολις – Συνεχίζεται ο «Διαδικτυακός Κύκλος Οργανικής Αυτογνωσίας», με την 4η συνάντηση, την Κυριακή, 26 Απριλίου 2020, 20.00 ακριβώς, με καλεσμένo τον πατέρα Βασίλειο Θερμό και τον πρώτο αναβαθμό αρετής της «Κλίμακας»!

Αγαπητοί φίλοι και αδελφοί Χριστός Ανέστη. Ευχές για υγεία και συνεχή πρόοδο στα επιούσια αγαθά!

Συνεχίζονται την Κυριακή, 12 Απριλίου 2020, στις 20.00, οι συναντήσεις του Κύκλου Οργανικής Αυτογνωσίας της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, με καλεσμένο μας αυτή τη φορά τον πατέρα Βασίλειο Θερμό, ο οποίος εκτός από Ιερωμένος, τυγχάνει Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων, Αναπληρωτής καθηγητής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών και συγγραφέας και είναι από τους πλέον κατάλληλους να μας προθερμάνει για την επόμενη συζήτησή μας, που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Από την Κυριακή αυτή αρχίζουμε μία σειρά συζητήσεων με τον ιδιαίτερο βιωματική τρόπο του Κύκλου μας, για τους αναβαθμούς της αρετής και των ενάντιων παθών της ψυχής, που περιγράφονται σε 30 κεφάλαια της ΚΛΙΜΑΚΑΣ του Αγίου Ιωάννη του Σιναίτη. Ξεκινάμε από τον πρώτο αναβαθμό, που τιτλοφορείται περί αποταγής του ματαίου βίου.

Μία εισαγωγή στην ΚΛΙΜΑΚΑ και όλο το κείμενο του πρώτου αναβαθμού μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Όσοι θέλετε να συμμετέχετε, στείλτε μήνυμα στο kokkinosinterlaw @gmail.com, ή στα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης (στις δύο σελίδες του facebook). Ο σύνδεσμος για την είσοδο στη διαδικτυακή πλατφόρμα, θα σταλεί σε όλα τα μέλη του κύκλου και σε όσα νέα μέλη το αιτηθούν, στέλνοντάς μας συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την αίτηση, που υπάρχει στο τέλος της κατωτέρω ενημερωτικής ανάρτησης.

Μάθετε για το «Διαδικτυακό Κύκλο Οργανικής Αυτογνωσίας» όσοι αναζητάτε και θέλετε να συμμετέχετε διαβάζοντας μία ενημερωτική μας ανάρτηση ΕΔΩ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s