Η Αγιά Σοφιά είναι λάφυρο πολέμου …!!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Αφού έχουν επίγνωση οι Τούρκοι ότι κατέκτησαν με πόλεμο την Κωνσταντινούπολη και την Αγία Σοφία, που τους είναι ξένα, ως λάφυρα πολέμου, ας τους θυμίσουμε ότι η ισχύς είναι πρόσκαιρη συνθήκη κι ευμετάβλητη… όπως και η τύχη!

Άλλωστε κι η Βυζαντινή Αυτοκρατορία στην οποία έδωσαν τη χαριστική βολή, αφού οι δυτικοί δήθεν Χριστιανοί… και σύμμαχοι την είχαν κυριολεκτικά λεηλατήσει… άντεξε 1000 χρόνια, αλλά και αυτή έπεσε!!!Άγνωστη η Θεία Δικαιοσύνη, την οποία προκαλούν οι Τούρκοι με κάθε τρόπο. Ας τους θυμίζουμε ωστόσο τη φυσική κατάσταση του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας, εντός του οποίου και υπό τη σκέπη του Τριαδικού Θεού, επέλεξαν να προσεύχονται, που είναι σταυρόσχημη, με πλήθος Χριστιανικών αγιογραφιών και συμβόλων, που δεν συνάδουν με τη δική τους παράδοση!

Η Αλήθεια πολλές φορές τυφλώνει πριν λάμψει!

Έχουμε την ελπίδα να την βρουν, ακόμη κι αυτοί που την αρνούνται. Ωστόσο ανεξαρτήτως τί κάνουν οι γείτονες, εμείς οι Έλληνες ας κάνουμε πνευματικό αγώνα να είμαστε άξιοι της δικής μας παράδοσης, να την γνωρίζουμε, να την βιώνουμε, να την τιμούμε εμπράκτως κι όχι μόνον με κούφια λόγια, με αφορμή εξωτερικά ερεθίσματα, που σε τίποτα δεν μας κάνουν καλλίτερους, παρά συξάνουν τον εγωισμό και τη δική μας επίσης τυφλότητα!

Ας γίνουμε άξιοι της πατρίδας μας, που υπάρχει όχι γιατί τη δικαιούμαστε, αλλά γιατί οι πρόγονοί μας θυσιάστηκαν γι’ αυτήν!Ας είμαστε άξιοι του Κυρίου μας κατανοώντας, με συμπάθεια προς την πάσχουσα Ανθρωπότητα, τον πνευματικό πόλεμο, που μαίνεται και μικρό μέρος του εκδηλώνεται με μένος για να υποβαθμίσει τα ιερά σύμβολα του Καλού, επιτυγχάνοντας το αντίθετο, να τα αναδείξει και συσπειρώσει τις δυνάμειςΤου!Κυριάκος Κόκκινος – Δικηγόρος – Διαπραγματευτής – Coach

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s