Η Κίνηση Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ στη θερινή πνευματική σύναξή μας στο πνευματικό μας κέντρο, στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού

Σήμερα Κυριακή,, 21 Ιουνίου 2020, το πρωί, μέλη και φίλοι της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, συναντηθήκαμε στη θερινή πνευματική σύναξη του Κοσμόπολις , στο πνευματικό μας κέντρο, στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Παρακολουθήσαμε τη μυσταγωγική Θεία Λειτουργία, μαζί με εκατοντάδες πιστούς από όλη την Ελλάδα, αναζητώντας τα σημεία της Οδού ανάκαμψής μας στις αγκάλες του Πατρός και τα ζήσαμε… γιατί μόνον ο Ζητών Ευρήσεται!!!
Τα ζήσαμε καθώς η υπαίθρια Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, η βαθιά κατάνυξη του πατρός Δημητρίου, γονατισμένου επί ώρα μπροστά στην Αγία Τράπεζα, η γλυκύτητα των ιεροψαλτών, η ευγένεια των αδελφών κι η δυνατή προσευχή τόσων πιστών , μας συγκίνησε βαθιά, απάλυνε την κούραση της πολύωρης μυσταγωγίας και μας δώρησε στο τέλος τις δωρεές του Αγίου Πνεύματος, με ένα μυστικό μήνυμα προς όλους, που εκμυστηρεύθηκε ο π. Δημήτριος μετά τη Θεία Κοινωνία !

Ένα μικρό αλογάκι της Παναγίτσας την ώρα της ολοκλήρωσης της Θείας Μετάληψης, μπήκε στο Άγιο Ποτήριο και κάθισε στο κέντρο του στη Μερίδα του Χριστού! Ο νοερός διάλογος του π. Δημητρίου μαζί του, που τον μοιράστηκε με όλους μας, υπήρξε συγκλονιστικός. Αν είσαι εκ Θεού καλώς ήρθες, αν όχι φύγε… Αλλά πώς θα μπορούσες να μην είσαι εκ Θεού επιλέγοντας αυτό το σημείο να αναπαυθείς… Αφού είσαι εκ Θεού βγες απο το ποτήριο και έλα επάνω μου… Το αλογάκι βγήκε και ανέβηκε στο χέρι του π. Δημητρίου και έμεινε για πολύ ώρα, ικανή να το τραβήξουμε και με την κάμερα… Μέχρι που ανέβηκε και παρέμεινε ως ευλογία, πολύ ώρα, στο συτί του πατρός, ως ένα ακόμη σημείο του Θείου Έρωτος προς όλα τα πλάσματά του !


Με τέτοιο Θείο τρόπο σήμανε η ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου των διαδικτυακών μας συναντήσεων, του Κύκλου Νευροδικτύωσης του Ελληνισμού, που ξεκινήσαμε την περίοδο του κατ’ οίκον περιορισμού λόγω κοροναϊού.

Ακολούθως συζητήσαμε δίπλα από τον Άγιο Γεώργιο στην κορυφή του ιερού μας λόφου του φωτός, ως ομάδα, τα όσα πολύ ιδιαίτερα μας συμβαίνουν την περίοδο αυτή και πώς καλείται να τα διαχειρίζεται κάθε πνευματικός άνθρωπος!

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή, την αγάπη και τις δωρεές, που λαμβάνετε και δεν κρατάτε, αλλά τις διαχέετε στην κοινωνία, γενόμενοι το έμπρακτο μήνυμα της Οργανικότητας, του υπαρκτού Οργανισμού, που όλοι μας συναποτελούμε εντός της Θείας Προνοίας, που μας συνέχει!!!
Συνεχίστε το καλό Έργο!

Κυριάκος Κόκκινος
Δικηγόρος – Πρόεδρος Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s