Ακολουθώντας την οδό της αλήθειας. Χριστός το αιώνιο Ταό

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και σ’ όλους τους «εχθρούς», που μας κρατούν σε εγρήγορση!

Σας ευχαριστώ όλους όσους ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα.

Εύχομαι η πορεία πνευματικού αγώνα, που ξεκινά σήμερα (Καθαρή Δευτέρα), να αποτελέσει και μία πορεία συνειδητής ένωσής μας ως Ελλήνων, αδελφών και μαχητών για την νίκη του δικαίου, της ελευθερίας και της αρετής , τόσο στην Ελλάδα όσο και στον Κόσμο όλο. Μιά ένωση, που ήδη πραγματοποιείται με τους ίδιους ταχύτατους ρυθμούς, που προχωρά και το κακό στη δική του μάχη για την πλάνη, τη σύγχυση και τον αλληλοσπαραγμό.

Το τρίωρο την εβδομάδα, που είστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε στον κοινό μας σκοπό, ξεκινείστε να το διαθέτετε όλοι μαζί, από τη συνάντηση, που θα κάνουμε στις 27/3/2016 και μετά στις 6/4/2016. Ανακοινώσεις θα δείτε σύντομα.

Στις συναντήσεις αυτές θα ακούσετε αφυπνιστικές ιδέες και θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μία σειρά δράσεων, καθώς θα αποκαλυφθεί σε όλους η ιδέα της ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, για να ξετινάξουμε από πάνω μας τις συγκρουσιακές αντιλήψεις των ιδεολογιών και της κομματικοκρατίας, που το matrix μας ταίζει, για να μας κρατά διασπασμένους κι αδύναμους. Θα σας αποκαλυφθεί το έργο της Ελληνικής ΚΟΣΜΟΠΟΛΗΣ, που ήδη συντελείται, για να οδηγήσει τους Έλληνες και τον Κόσμο στην ξεχασμένη οδό της ευδαιμονίας! Στο έργο αυτό καθένας από εμάς είναι αναγκαίος κι έχει ένα μοναδικό κι αναντικατάστατο ρόλο να παίξει.

Σας αναμένω όλους κι εύχομαι κάθε ευτυχία , δύναμη κι ευλογία και μην ξεχνάτε ότι όλοι μας είμαστε κομμάτια, κύτταρα ενός ευρύτερου οργανισμού. Καθένας μόνος του λίγα μπορεί να πετύχει, όλοι μαζί πολλά και μεγάλης αξίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s