Τα ελλείμματα εθνικής κι ηθικής παιδείας είναι ο πραγματικός κίνδυνος!

 

12033191_1052571494776710_1605806818594581773_n

Κυριάκου Κόκκινου –Δικηγόρου

Ιδρυτή Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ

Αντιπροέδρου Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων

 

Τα ελλείμματα εθνικής κι αξιακής εκπαίδευσης κι η ύπουλη υποκατάστασή τους από τα νεοταξίτικα πρότυπα «παιδείας»! Ο ΣΥΡΙΖΑ στην κορυφή των πάντα πρόθυμων …

LOGO.kosmopolis.Color

Είναι πολλοί οι συμπολίτες μας, που εξακολουθούν να αναλύουν εσφαλμένα τα δεδομένα του σύγχρονου Προκρούστη, που επιβάλει η νέα παγκόσμια τάξη, την οποία αποδεδειγμένα υπηρέτησαν κι υπηρετούν όλα τα πολιτικά κόμματα, ανεξαρτήτως χρώματος. Μια απάνθρωπη «νέα τάξη» που εξαθλιώνει όχι μόνον τις εθνικές οικονομίες, αλλά επεμβαίνει σε όλους πλέον τους τομείς της κοινωνικής κι εθνικής ζωής, υποβιβάζοντας όλες τις εκφάνσεις τους, τις οποίες και έχουν στοχοποιήσει και πλήττουν με συνεχώς επιταχυνόμενο τρόπο.

Πιστεύουν για παράδειγμα, παραπλανημένοι από ένα επιστημονικό σύστημα πλύσης εγκεφάλου, ότι μπορεί να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους, απ’ αυτούς που με τον ένα ή άλλο τρόπο την κατεδάφισαν, δίνοντας εναλλάξ την εξουσία στα συνειδητά όργανα της κεντρικά ελεγχόμενης παγκόσμιας εξουσίας, που τους βοήθησε να αναδειχθούν στην ηγεσία και των κομμάτων τους. Όλων των υφιστάμενων κομμάτων, που αποτέλεσαν συννομείς της εξουσίας από όποια θέση, υπηρετώντας ένα διεφθαρμένο εσωτερικό και διεθνές σύστημα κατανομής της εξουσίας, μόνον προς τα υπάκουα «τέκνα» κι υπηρέτες του … Ουδείς μιλώντας ή κάνοντας κριτική και παρέμβαση για τα κακώς κείμενα εγκαίρως, αλλά πάντα εκ των υστέρων.

Άλλοι έχοντας υποστεί επί δεκαετίες την πλέον επεμβατική ψυχολογική κι ιδεολογική στρέβλωση έχουν πειστεί ότι μπορεί κάποιος να αγαπά και προστατεύει όλη την ανθρωπότητα, αλλά ταυτόχρονα να απεχθάνεται, να πολεμά και να εξοντώνει την οικογένειά του, τον γείτονά του, τον οποιοδήποτε συμπολίτη του με άλλες αντιλήψεις , αλλά και το ίδιο του το έθνος !!! Δυστυχώς κανείς δεν τους ενέπνευσε την καθολικά διευρυνόμενη αγάπη , που αυτονόητα ξεκινά από το Θεό, τον εαυτό μας και σταδιακά το περιβάλλον μας για να εξαπλωθεί στον κόσμο.

Η στρεβλή αυτή αντίληψη δεν αποτελεί αποτέλεσμα τυχαιότητας ούτε δαρβινικής μετάλλαξης! Είναι συνέπεια ενός μεθοδικού σχεδίου απόλυτου συνειδησιακού ελέγχου κι ομογενοποίησης των πληθυσμών της γης, που θα υπηρετήσουν έναν τέτοιο απόλυτο έλεγχο. Για την πραγμάτωση του σχεδίου αναζητούνται οι πάντα πρόθυμοι και προωθούνται στηνηγεσία του κάθε κράτους, καθένας με τη σειρά του… Τώρα η σειρά του Αλέξη, που άλλα είπε κι άλλα κάνει, όπως κι όλοι οι προηγούμενοι! Τίποτα νέο.

Πρόκειται περί της υλοποίησης ενός αριστοτεχνικού σχεδίου παγκόσμιας κοινωνικής μηχανικής και της κατανομής της εξουσίας, ακόμη και σε επίπεδο εκπαίδευσης και ΜΜΕ, που είναι τα μέσα εσωτερικού ελέγχου σε επίπεδο συνείδησης. Το πραγματικά νέο που μπήκε στις ζωές όλων μας είναι η σύγχρονη χρήση του φόβου, ως μέσου ελέγχου της ελεύθερης σκέψης κι έκφρασης. Κι η τζιχάντ εκεί αποβλέπει, στο να εθίσει στη δουλικότητα, να πολεμήσει τον ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο.

Τα συστημικά πολιτικά κόμματα κι οι εναλλασσόμενες ηγεσίες τους είναι τα πειθήνια όργανα, που ήσαν κι είναι πρόθυμα να υπηρετήσουν τις αφύσικες κι απάνθρωπες αυτές «αρχές», που θέλουν να μετατρέψουν τους πολίτες σε άβουλα όργανα ιδεοληψιών και τους ανθρώπους σε άψυχα κι άκαρδα ενεργήματα της εκάστοτε  κατευθυνόμενης προπαγάνδας. Το απέδειξαν άλλωστε με τρόπο αδιάψευστο τα τελευταία επτά χρόνια κι οφείλουμε να το θυμόμαστε όταν προσερχόμαστε στις κάλπες.

Μέσω των αρχών της κοινωνικής αυτής μηχανικής  αναλώνεται το εθνικό και κοινωνικό μας κεφάλαιο  και δυναμικό σε εσωτερικούς εμφυλίους διχασμούς κι αλληλοσπαραγμούς. Αυτός είναι ο λόγος που ποτέ αυτός ο λαός δεν κατάφερε να συνενωθεί και να μεγαλουργήσει επί μακρόν, αλλά πάντα παρενέβαινε ο παράγων διχασμός, το σαράκι του εγωισμού, της υπεροψίας κι αναξιοκρατικής ανάδειξης των πρόθυμων, κάθε είδους επίκυψης, αδυναμίες που τόσο αριστοτεχνικά πλέον έχουν μάθει να χειρίζονται οι διεθνείς εξουσιαστές του κόσμου.

Τελευταία όλες οι εθνικές κοινωνίες της Ευρώπης, κυρίως του νότου, αντιμετωπίζουν μία συνδυαστική επίθεση στην ίδια τη βάση της κοινωνικής κι εθνικής τους δομής. Μία επίθεση στην οικονομία τους και τις παραγωγικές της δυνάμεις, που πλήττονται , ιδίως στην Ελλάδα με μεθοδικά μέτρα εξόντωσης κι εξαθλίωσης όλων των επαγγελματικών τάξεων κι εργαζομένων,  αλλά και μια επίθεση στην ίδια την αξιακή της βάση, δηλαδή στο πολιτισμικό της υπόβαθρο, ιστορία και γλώσσα , αλλά και καθόλου τυχαία και στο ίδιο το σύστημα θρησκευτικών αντιλήψεων και βιωμάτων των λαών τους. Πλήττονται όλα εκείνα τα στοιχεία της ενότητας των λαών, οι εσωτερικές αξίες της ιδιοπροσωπίας τους, εκείνα δηλαδή τα στοιχεία που όταν μιλούμε για τους αόριστα «άλλους», θεωρούνται ιερά κι απαραβίαστα δικαιώματά τους, αλλά όταν η συζήτηση έρχεται στα δικά μας ζητήματα, αίφνης η υπεράσπισή τους μετατρέπεται σε δήθεν ένδειξη ρατσισμού!!!

Οι δήθεν ανεκτικές κι ελεύθερες δυτικές κοινωνίες, επί δεκαετίες απομακρύνονταν από τις Χριστιανικές αξίες, έχοντας παρεξηγήσει το μήνυμα αγάπης, ελευθερίας κι ανοχής , αντικαθιστώντας το με πράξεις διαφθοράς , διαστροφής πάσης φύσης και εγκληματικότητας, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός από τις δεξιές ή αριστερές τους κυβερνήσεις. Έφθασαν όμως λίγες μόλις αντιδράσεις, απειλές και βιαιοπραγίες από τα ακραία ισλαμιστικά στοιχεία, που υπάρχουν πλέον σε μεγάλο ποσοστό μέσα στις ίδιες κοινωνίες, ώστε ξαφνικά να βλέπουμε μία υποκριτική ευαισθητοποίηση ακόμη και στη Γερμανία, όπου για να μην προκαλούνται οι μουσουλμάνοι , συζητείται πλέον η απαγόρευση σεξουαλικών διαφημίσεων ή φωτογραφιών, κάτι που δεν το έκαναν, καθόλου τυχαία,  στη βάση των αξιακών αρχών του Χριστιανισμού, αφού αυτός είναι ο εχθρός των εξουσιαστών!!! Υπάρχουν πλείστα ανάλογα παραδείγματα του παραπαίοντος πολιτισμού μας, που ξέχασε τις αρχές του. Κι αφού ξέχασε τις αρχές του, έρχονται αυτοί που εμφορούνται από άλλου τύπου «αρχές», που δεν είναι καθόλου ανεκτικές, καθόλου αγαπητικές και καθόλου πολιτισμένες, να γεμίσουν το κενό με τη βία και την τρομοκρατία κι απ’ ότι φαίνεται τα καταφέρνουν μια χαρά. Ωστόσο πού είναι οι Χριστιανικές μας αξίες κι αντιστάσεις; Βολευτήκαμε στην απάθεια και την αδράνεια, θεωρώντας ότι αυτό είναι αρκετό; Μεγάλη πλάνη.

Παράλληλα στο άθλιο εκπαιδευτικό σύστημα, που στόχος του δεν είναι να διαμορφώσει ελεύθερες προσωπικότητες Ελλήνων, εμφορούμενες από τις αρχές του Ελληνικού κι Ορθόδοξου πολιτισμού, που διέπει τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της Ελλάδας, αλλά να παράγει πειθήνια και σε σύγχυση ευρισκόμενα όργανα του ιδίου απάνθρωπου συστήματος, βλέπουμε να εξελίσσεται ένας ακόμη αθλιότερος πόλεμος κατά των παιδιών μας.

Ξαφνικά με κυβερνητική εντολή τα παιδιά του δημοτικού καθοδηγούνται όχι προς την κατεύθυνση ανακάλυψης και βίωσης, με συνείδηση κι ελευθερία, των στοιχείων της εθνικής κι ιστορικής τους ιδιοπροσωπίας, αλλά αναγκάζονται με το πρόσχημα της ενσυναίσθησης να μπουν στα βιώματα αλλοδαπών, μεταναστών και προσφύγων. Πλήθος ξαφνικά εκθέσεων, ζητούνται από παιδιά, με τίτλους, όπως «είσαστε Αφγανός ή Σύριος. Γράψτε τα βιώματά σας ερχόμενος στην Ελλάδα»!!! Ο πλέον εξελιγμένος ψυχολογικός πόλεμος κατά των ίδιων των παιδιών. Πρόκληση σύγχυσης στην παιδική ψυχή για την ταυτότητά του και υποσυνείδητη προώθηση του μηνύματος του πολυπολιτισμού και της πανθρησκείας, ως προσταδίου της ενιαίας παγκόσμιας κοινωνίας των υπόδουλων ανθρώπων.

Το έχουμε ξαναπεί. Οι άνθρωποι και το σύστημα που υπηρετούν είναι επικίνδυνα, το ίδιο για τον Έλληνα, τον Αφγανό και το Σύριο. Αλλά χωρίς κοινωνική κι εθνική συνείδηση κι ενότητα, από πλευράς κάθε λαού, δεν μπορεί να παραταχθεί ενεργή αντίσταση έναντι του ρεύματος που παρασύρει τους πάντες στον όλεθρο.

Γι’ αυτό όλοι μας και κυρίως οι γονείς μην αδιαφορήσετε στα φαινόμενα των καιρών. Συνενωθείτε κι αντιδράστε ενεργά. Δε μπορεί να συνεχίσει να γίνεται ανεκτή η παραβίαση του συντάγματός μας, που επιβάλει Ελληνική παιδεία στη βάση των αξιών του Ελληνορθόδοξου πολιτισμού.

Ακόμη κι αν υπάρχουν στην Ελλάδα παιδιά άλλων εθνοτήτων και θρησκειών, θα πρέπει να πιστέψουν ότι οι Ελληνορθόδοξες αξίες εξασφαλίζουν με τον αποτελεσματικότερο τρόπο τα δικαιώματά τους να αναπτυχθούν σε ελεύθερες και συνειδητές προσωπικότητες. Αυτό είναι το μήνυμα της ενωτικής ιδέας της Οργανικότητας των κοινωνιών, των λαών και της ίδιας της ανθρωπότητας, όπου κάθε άνθρωπος τυγχάνει κύτταρο του οργανισμού, κάθε λαός κι ένα όργανο αυτού κι όλοι μαζί συνθέτουμε το Θείο Οργανισμό της ανθρωπότητας, του Σώματος του Κυρίου, είτε το πιστεύουμε είτε όχι.

Ας σταθούμε ορθοί αδελφοί μου στο σύγχρονο λυσσαλέο πόλεμο, υλικό και ψυχοπνευματικό, που βιώνουμε και με τις αξίες μας ως όπλα, ας σηκώσουμε μαζί τον Κόσμο μας Ψηλά!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s